Thursday,

  Ini adalah landing page untuk laman jomrelax.com                                  

 

Thursday  

 

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera:

 

 

Pengenal anda adalah : Siti Maisarah   Email:  admin@jodohmukmin.com  Phone: 


 

 

Tahniah anda telah menjumpai laman hebat dan paling terkini. Laman jomrelax adalah laman sosial yang dilengkapi semua cabang perniagaan dan sosial page. Hai saya Abdul halim bersama team ingin mengajak semua rakyat malaysia dan dunia amnya bersama-sama membina perniagaan dengan konsep rengan sama dijinjing berat sama dipikul. Saya telah berpengalaman selama 10 tahun di dalam perniagaan online dan konvensional, saya merasakan perlu untuk menyediakan satu tempat perniagaan berkonsep paling mudah murah dan semua boleh sertai dan menjana pendapatan besar dengan konsep terkini iaitu page sosial dan page perniagaan kecil tapi berkuasa. 

Bagaimana laman sosial menjana pendapatan besar mari kita lihat.

"Cth iklan di Facebook. Ditaja adalah iklan berbayar"

Setiap kali klik pengiklan kena bayar Rm0.35 sen.

" Cth iklan diJomRelax".


 
 

Contoh pendapatan yang dijana oleh sosial page Fb, Twitter, Insta dll. Di jomrelax kami gabungkan dengan system member supaya pendapatan ini dapat dikongsi bersama-sama. Mari kongsi bersama kawan-kawan dan bersosial dan beriklan disini.

Ringkasan perniagaan: Jomrelax.com adalah page social seperti Tweter, Facebook, Instagram dan beberapa lagi page social kepunyaan luar Negara yang menyediakan platform untuk bersosial dan meluaskan perniagaan bagi para perniaga. Dikebanyakan perniagaan jika ahli berbayar mula berkurangan perniagaan tersebut akan lumpuh sepenuhnya, diJomRelax kami masih berdiri gagah dengan pendapatan dari advertising dan boleh memberi bonus dan hadiah kepada ahli kami, masihkah anda mengorbankan masa anda dengan perniagaan yang tidak kukuh dan tiada masa depan. Ini bukannya klik iklan dapat duit kami yang sediakan platform untuk para pengiklan. Adakah anda tahu kebanyakan perniaga membayar untuk iklan mereka adakah kita hanya suka suka klik untuk menjana pendapatan, syarikat orang tengah ini amat menguris hati para perniaga ini, mari hentikan budaya dan perniagaan tidak sehat itu, ‘HALALKAH PENDAPATAN ITU’ mari fikirkan.

 

SILA KLIK LOGO UNTUK LIHAT ANGGARAN PENDAPATAN DIJOMRELAX.COM

Anggaran pendapatan  

Admin lihat bermacam-macam skim muncul yang tiada asas perniagaan serta amat rapuh, produk yang tidak bertahan lama dipasaran atau tiada produk langsung samada digital atau real produk, kebanyakannya produk hanya sekadar jangan tiada kata orang.

Di jomrelax kami menyediakan booster pengiklanan dan point boleh digunakan untuk booster iklan dan dijual balik pada pengiklan dari syarikat syarikat besar dan kecil, perlu diingat bila page sosial mencapai ratusan ribu ahli dan beribu online sehari akan menarik penjual penjual dan pengiklan untuk perkenal produk masing masing nah disini peluang hebat kepada ahli vip dan member biasa untuk menjana pendapatan dengan hanya like, kongsi, komen serta perkenalkan ahli baru kepada laman hebat ini.

Adakah anda hanya menunggu peluang dan masih terperangkap dengan duduk diam dan kaya raya. Laman sosial semakin hari ahli semakin ramai dan membesar ianya tidak lapuk ditelan zaman. Kami sentiasa update laman kami supaya seiring dengan peredaran zaman dan dengan konsep terkini.

 


 DiJomrelax.com ada 2 system hebat yang digabungkan bersama api system sosial digabungkan dengan system member dan system sosial page. Dengan 2 system digabungkan mewujudkan perniagaan sebenar yang sangat memberi impak pada masa akan datang, seiring berkembangnya page ini pendapatan member akan lebih besar dari penjualan dari vip member, pendapatan dari pengiklanan serta berapa aktifnya anda di laman sosial. Keuntungan yang diperolehi akan diberikan dalam bentuk bonus atau cabutan bertuah dalam bentuk kereta atau pelancungan. Marilah bersama sertai perniagaan sebenar biar susah sikit tapi bila berjaya adalah sesuatu untuk anak cucu kita yang kita tinggalkan.

Dengan lemahnya sebahagian menguasai script dan teknologi web saya terasa amat simpati atas pihak yang mengambil kesempatan atas kelemahan kita, ada yang menunjuk kereta besar, rumah besar, kolam renang besar dan melancung sini sana dengan hanya tekan sekali button hebat diaorang. Mari bermula sekarang sertai laman sosial kami dan menjana pendapatan bermula dari sekarang.

 

 


 

Dijomrelax admin memperkenalkan konsep termaju dan paling mudah serta bertahan bertahun lamanya. Dengan kecenderungan rakyat malaysia dan kegilaan terhadap laman sosial dan chat shop kami perkenalkan sosial page JOMRelax disini anda boleh berkongsi perniagaan, bercerita tentang hobi dan status anda kami sedang mempertingkatkan laman kami supaya ada perkongsian video dan gambar serupa youtube dan laman chatshop seperti lazada dan shopee

 

 

Dengan system auto dan laman ini yang masih baru ahli awal berpeluang naik dengan pantas dengan system robot dan auto downline. JOMRelax telah meletakkan dirinya dirangking yang amat baik di engen pencarian dan sentiasa update secara mingguan diengen dan menaikkan rangking.


 

 

 

Dengan menyertai Member Vip anda akan diletakkan dalam keadaan bersedia untuk menerima pendapatan di laman jomrelax dan 100 kredit akan di masukkan dalam ewallet advertising anda, anda juga akan diberikan apps Whatsap blaster yang berfungsi sebagai auto answer dan bulk sender.

 

Setiap orang mempunyai impian, impian hanya dapat dicapai jika kita berada tempat dan dimasa yang betul, dengan diiringi doa kita boleh berjaya seperti orang kaya yang lain, rebutlah peluang hebat ini perniagaan onlinelah yang paling mudah untuk berjaya. Dengan modal yang sedikit tetapi pulangan yang amat besar yang akan kita dapati kita tidak akan rugi jika mengambil peluang hebat ini.

 
 
 
 

 

Cara daftar amat mudah jika anda belum mendaftar dilaman sosial page kami sila klik

 

butang daftar dibawah.